ryžiai
25%
kukurūzai
kalakutiena
13%
dehidratuoti paukštienos baltymai, kukurūzų baltymai, vištiena, kokosų aliejus, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai, burokėlių minkštimas, mielės, kalio chloridas, žuvies taukai
plazmos baltymai - natūralus imunoglobulinų šaltinis
0.4%
druska
tetranatrio difosfatas
0.24%
sojos aliejus
fruktooligosacharidai
0.08%
gliukozaminas
400 mg/kg
chondroitino sulfatas
350 mg/kg
žalioji arbata
0.013%
natūralūs polifenoliai
0.01%
žali baltymai
26.0%
žali riebalai
12.0%
žalia ląsteliena
2.0%
neorganinės medžiagos
6.0%
Omega 3
0.2%
Omega 6
1.4%
vitaminas A (3a672a)
27000 TV
vitaminas D3 (3a671)
1800 TV
vitaminas E (3a700)
500 mg
vitaminas C
70 mg
taurinas
1200 mg
geležies sulfato monohidratas (Fe 86 mg)
260 mg
kalio jodidas (I 1.4 mg)
1.9 mg
vario sulfato pentahidratas (Cu 8.8 mg)
33 mg
mangano sulfato monohidratas (Mn 40 mg)
123 mg
cinko sulfato monohidratas (Zn 144 mg)
395 mg
natrio selenitas (Se 0.11 mg)
0.24 mg
Su natūraliais antioksidantais