kiaušiniai
26%
geltonieji žirniai
25%
hidrolizuoti lašišų baltymai
10%
hidrolizuoti vištienos baltymai
8%
vištienos riebalai
8%
grikiai, obuolių minkštimas
lašišų aliejus
2%
hidrolizuotos vištienos kepenys
2%
kiaušinių lukštai (kalcio šaltinis), mineralai, alaus mielės
kalio citratas
0,8%
gysločio lukštai ir sėklos
0,5%
džiovinti dumbliai (Ascophyllum nodosum)
0,5%
chitozanas
0,08%
mielių ekstraktas (manano oligosacharidų šaltinis)
0,025%
β-gliukanai
0,022%
fructooligosacharidai
0,02%
Mohavių dykumos juka
0,02%
šaltalankiai
0,015%
vitaminas A (3A672A)
25 000 TV
vitaminas D3 (E671)
850 TV
vitaminas E (3A700)
1000 mg
vitaminas C (3A312)
400 mg
cholino chloridas (3A890)
2300 mg
biotinas (3A880)
3 mg
vitaminas B1 (3A821)
10 mg
vitaminas B2
30 mg
niacinamidas (3A315)
100 mg
kalcio-D-pantotenatas (3A841)
60 mg
vitaminas B6 (3A831)
35 mg
folio rūgštis (3A316)
15 mg
vitaminas B12
0,18 mg
aminorūgščių hidratų cinko chelatas (3B606)
120 mg
aminorūgščių hidratų geležies chelatas (E1)
60 mg
aminorūgščių hidratų mangano chelatas (E5)
60 mg
kalio jodidas (3B201)
4 mg
aminorūgščių hidratų vario chelatas (E4)
3,5 mg
organinės formos selenas, pagamintas iš Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktyvuotų selenizuotų mielių) (3A910)
0,2 mg
enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1×109 KSV
taurinas (3A370)
2300 mg
L-karnitinas (3A910)
230 mg
argininas (3C3.6.1.)
3200 mg
L-metioninas (3C305)
4000 mg
enterococcus faecium DSM 10663/ NCIMB 10415 1×109 KSV