dehidratuoti žuvies baltymai
40 %
rudi ryžiai, vištienos riebalai, viso grūdo sorgas, belukštės avižos, miežiai, spelta, žirnių baltymai
hidrolizuoti žuvies baltymai
2,8 %
atlantinės silkės
2,5 %
lašišos
2,5 %
mineralai
nesmulkintos midijos
2 %
alaus mielės
nesmulkintos krevetės
1 %
krilių baltymai
1%
lašišų aliejus
0,5 %
obuolių išspaudos, cikorijų šaknys
mėlynės
0,1 %
spanguolės
0,1 %
agurklių aliejus
0,1 %
alijošius
0,05 %
žali baltymai
36 %
žali riebalai
17 %
žali pelenai
8 %
žalia ląsteliena
2 %
drėgnis
6,5 %
kalcis
1,4 %
fosforas
1,3 %
magnis
0,14 %
cinkas
210 mg/kg
selenas
0,35 mg/kg
omega-3 riebalų rūgštys
11,28 g
EPA + DHA
6,32 g
omega-6 riebalų rūgštys
55,92 g
Vitaminas А (3а672а)
22 000 TV
Vitaminas D3 (3а671)
1 200 TV
vitaminas Е (3а700)
600 mg
vitaminas С (3а312)
200 mg
vitaminas В1 (3а821)
5,94 mg
vitaminas В2 (3a825i)
7,5 mg
niacinas (3а314)
60 mg
kalcio D-pantotenatas (3а841)
6,82 mg
vitaminas B6 (3а831)
6 mg
biotinas (3а880)
0,13 g
folio rūgšties (3а316)
1,4 mg
vitaminas В12 (ciankobalaminas)
0,16 mg
cholino chloridas (3а890)
2 500 mg
taurinas (3а370)
2 100 mg
vario (3b405)
2,16 mg
geležis (3b103)
150 mg
manganas (3b503)
38 mg
jodas (3b201)
3 mg